Het Logo van Oogverbindend in het wit zonder tekst

Topsporters

Ben jij een topsporter die wil werken aan het verhogen van zijn / haar mentale veerkracht, concentratie, focus, zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Ben jij een topsporter die wil leren omgaan met de dagelijkse stress, prestatiedruk, blessures en het herstel hiervan ?

Ben jij een topsporter die wil ontdekken hoe hij met media-aandacht kan omgaan, met reizen en jetlags en balans tussen sport en privé leven?

Brainspotting bij topsporters

Het krachtige aspect van Brainspotting voor topsporters is dat het je in staat stelt om vanuit negatieve processen naar positieve of neutrale processen te evolueren. Diepgewortelde trauma’s die je prestaties kunnen beïnvloeden, worden effectief aangepakt. Je kunt definitief afstand nemen van oude belemmerende patronen en stapsgewijs dichter bij je ware, optimale zelf komen. Dit kan een aanzienlijke impact hebben op je sportieve prestaties en mentale veerkracht.

Topsporters staan voor uiteenlopende uitdagingen, waarbij Brainspotting een waardevolle benadering kan zijn. Het omvat het aanpakken van prestatiedruk, angst en faalangst, het ondersteunen van blessureherstel, de verwerking van traumatische ervaringen, het verbeteren van concentratie en focus, het herstellen van zelfvertrouwen en motivatie, en het vinden van balans tussen hun sport en privéleven. Brainspotting biedt een diepgaande aanpak om mentale en emotionele gezondheid te bevorderen, wat essentieel is voor topprestaties in de sportwereld.”

De beperkingen rond groei kennen ook hun oorsprong in het limbisch brein. Niets zo vervelend om vast te stellen dat er diep in jezelf een 400 PK schuilhoudt die steeds op ECO modus moet rijden. ‘Performance Anxiety’ kent zijn oorsprong in de periode tussen de conceptie en 2 jaar óf is transgenerationeel bepaald.

Hallo! Ik ben Ilke,

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem nu contact met mij op en ontdek de mogelijkheden voor persoonlijke groei en welzijn.

Hoe kan ik jou als ondernemer helpen bij je transformatie en/of groei? Graag deel ik mijn inzichten en interessante tips.

Ilke
Verherstraeten

Wat kan jouw groei doen versterken?

Ontdek de ontbrekende schakel!

Het gratis e-book wordt naar je e-mailadres verzonden.