Het Logo van Oogverbindend in het wit zonder tekst

Ondernemers

Ondernemers die op zoek zijn naar innovatieve manieren om hun bedrijven te laten groeien, zouden serieus moeten overwegen om “brainspotten” te integreren in hun strategieën.

Brainspotting bij ondernemers

Ben jij een ondernemer die streeft naar constante persoonlijke groei en het verbeteren van je prestaties?

Ben jij een ondernemer die zijn mentale veerkracht wil versterken en zo topprestaties kan leveren?

Ben jij een ondernemer die meer controle over zijn/haar gevoel wil krijgen, je mentale gezondheid wil verbeteren, innerlijke rust en harmonie creëren of balans in je leven vinden?

Ben jij een ondernemer die Zijn/haar creatieve proces wil verbeteren en emotionele blokkades wil overwinnen?

Ben jij een ondernemer die de diepere lagen in jezelf wil verkennen waardoor je meer in je kracht komt te staan en jouw dagelijks functioneren als vanzelf gaat?

Ilke met een klant tijdens brainspotting therapie

Benieuwd wat ik doe om het best mogelijke
resultaat te behalen voor mijn klanten?

Dan kan brainspotting een bijzondere aanvulling zijn in jouw zoektocht.

Transformatie

Het mooie aan Brainspotting is dat we van negatieve processen naar positieve of neutrale processen kunnen werken. Je kan afscheid nemen van oude patronen en komt stap voor stap dichter bij je authentieke zelf. Stress, laag zelfbeeld, angsten van eender welke aard, gebrek aan zelfvertrouwen, zullen naar het land der fabelen verwezen worden.

Stabilisatie

Er zijn een hele reeks ondernemers die op een behoorlijk niveau presteren en dat ook wensen te blijven doen. Zij willen hun brein en de daarbij behorende lichamelijke gewaarwordingen stabiel houden. Het zijn de maandelijkse onderhoudsbeurten om het brein soepel te houden en te kunnen blijven omgaan met de verhalen, de omstandigheden in de wereld, de werkdruk die elke ondernemer ervaart.

Groei, Performance

De beperkingen rond groei kennen ook hun oorsprong in het limbisch brein. Niets zo vervelend om vast te stellen dat er diep in jezelf een 400 PK schuilhoudt die steeds op ECO modus moet rijden. ‘Performance Anxiety’ kent zijn oorsprong in de periode tussen de conceptie en 2 jaar óf is transgenerationeel bepaald. Onmogelijk om daar met het denken en praten alles opgeruimd te krijgen.

Maar ik ben meer dan alleen een therapeut; ik ben ook een groeimentor. Ik deel waardevolle inzichten vanuit diverse perspectieven, waardoor je niet alleen innerlijke transformatie ervaart, maar ook verrijkt wordt met een breder begrip van jezelf en je mogelijkheden. Samen creëren we een pad naar persoonlijke groei en succes, en ontgrendelen we de kracht van jouw potentieel.

Hallo! Ik ben Ilke,

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem nu contact met mij op en ontdek de mogelijkheden voor persoonlijke groei en welzijn.

Hoe kan ik jou als ondernemer helpen bij je transformatie en/of groei? Graag deel ik mijn inzichten en interessante tips.

Ilke
Verherstraeten

Wat kan jouw groei doen versterken?

Ontdek de ontbrekende schakel!

Het gratis e-book wordt naar je e-mailadres verzonden.