Het Logo van Oogverbindend in het wit zonder tekst

Mijn ouders beslisten over mijn studiekeuze

Wist jij vroeger al wat je wilde worden? Had je duidelijke doelen en heb je deze ook bereikt? Of zijn er misschien verkeerde keuzes gemaakt en is er helemaal niets terecht gekomen van wat je wilde?
een meisje dat met haar hoofd op de boeken ligt in een bibliotheek en het even niet meer ziet zitten

Ben jij ook een multi-potential?

Ik werd opgevoed met het idee dat ik op academisch vlak niet veel voorstelde. Ik was in niks een ‘krak’, spartelde door de humaniora, werd verplicht om ‘Moderne’ te doen al had ik graag ‘Menswetenschappen’ gedaan. De studierichting Moderne stond hoger aangeschreven, dus de keuze werd snel gemaakt…. En niet door mij 😊

Ik heb daar nu geen problemen meer mee. Het leven liep zoals het liep en bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op mijn 49ste heroriënteerde ik mijn professioneel leven en kwam ik ook volgend filmpje tegen dat gaat over multi-potentials. Het was een ware ‘eye opener’ en ik kreeg instant kippenvel.

Over mij

Ik ben zelf op zoek gegaan naar antwoorden, door veel te lezen en me te verdiepen in het onderwerp trauma’s.

Ik volgde een opleiding tot coach en traumatherapeut en mag mezelf ondertussen ook brainspotting therapeut noemen.

Laatste berichten

Hoe kan ik jou als ondernemer helpen bij je transformatie en/of groei? Graag deel ik mijn inzichten en interessante tips.

Ilke
Verherstraeten

Wat kan jouw groei doen versterken?

Ontdek de ontbrekende schakel!

Het gratis e-book wordt naar je e-mailadres verzonden.