Het Logo van Oogverbindend in het wit zonder tekst

Klantverhalen

Vele anderen gingen je voor. Lees hieronder de verschillende klantervaringen.

“ Ik heb een executive functie bij een groot, internationaal bedrijf. Mijn job is erg uitdagend, stresserend en het werktempo is enorm hoog. Vroeger was dat nooit een probleem, maar om 1 of andere reden lukte me het niet meer om vol energie en positief aan mijn dag te beginnen. Sommige collega’s noemden me depressief, maar zo voelde het voor mij niet. Het piekeren nam toe en de slapeloze nachten werden eindeloos.
Toen ik bij Ilke terechtkwam maakte zij me duidelijk wat chronisch trauma met ons doet. Ik begreep haar meteen en als ik op mijn leven terug keek dan had ik wel wat dingen meegemaakt die “mijn systeem” niet verwerkt kreeg.
Het lange traject leek me wel iets en we gingen samen in zee. Momenteel heb ik 5 sessies achter de rug en merk ik verschil, hoe subtiel het ook is. Het motiveert me om verder te gaan met brainspotting.”
- D.V., Sint-Niklaas
Klacht: Te weinig energie en levenslust
“ Ik ging bij Ilke langs uit nieuwsgierigheid. Toen ik de intake boekte werd er een korte vragenlijst voorgesteld. Mijn verbazing was groot toen ik merkte dat ik bijna bij alle problemen een kruisje kon zetten.
De ontvangst bij Ilke in de praktijk was hartelijk. De intake duurde 60 min en ik kreeg meteen een korte kennismaking met brainspotting. Zo kon ik zelf uitmaken of ik ermee aan de slag wilde gaan of niet.
Ilke vraagt een engagement van haar klanten omdat ze niet gelooft in de eenmalige behandeling met brainspotting en nu begrijp ik dat. Ondertussen ben ik bijna verslaafd aan brainspotting. 😊
Het doet iets met me, al kan ik het niet meteen goed onder woorden brengen. Ook de glimlach van Ilke en de bemoedigende woorden die ze spreekt, geeft me steeds weer energie.”
- A.W., Hasselt
Klacht: Stress-gerelateerd
“Eindelijk! Eindelijk heb ik antwoord gekregen op zovele vragen. Jarenlang bezocht ik therapeuten en zelfs een psycholoog om van mijn angsten die het ondernemerschap met zich meebrengen, vanaf te geraken. Vaak ging het een tijd beter en dan plots doken de angsten weer op. Zeker na de eerste coronagolf had ik er veel last van.
Via een toeval kwam ik Ilke tegen. Bij de intake klikte het meteen. De uitleg die ik kreeg waarom ik angsten had en waar die ergens in ons brein zaten was erg duidelijk.
Ik heb meteen ingetekend voor een lang traject. Zoveel maanden later kan ik me haast niet meer voorstellen hoe ik al die jaren voorheen die angsten zelfs nog maar kon verdragen.”
- S.D., Beervelde
Klacht: Angst voor mislukking, financiële tekorten (ook al waren die er niet)
“ Eeuwig dankbaar dat ik Ilke ontmoet heb en haar hoorde spreken over chronisch trauma. Ik had daar nog nooit over gehoord.
Mijn man zei al lange tijd dat mijn humeurigheid niet meer te harden was. Ik wist wel dat ik slechte momenten had, maar dacht dat de oorzaak vooral te vinden was in het harde werk. Ik heb een kledingzaak en de coronaperiode heeft er toch wel op ingehakt.
Ik begon bij Ilke het korte traject van 5 sessies…. Daar voelde ik me zo goed bij dat ik nu elke 2 weken bij haar langsga om de stresserende omstandigheden waarin ik werk, de baas te kunnen."
- I.S., Deurne
Klacht: Humeurschommelingen