Het Logo van Oogverbindend in het wit zonder tekst

Hoe zorg ik voor mezelf?

Uit ervaring zie ik dat mensen die getroffen werden door traumatische ervaringen en dus te maken hebben met chronisch trauma, vaak de grootste moeite hebben met zelfzorg. Ik deel graag wat tips die je op weg kunnen helpen.
Een roze kop koffie naast een papier waar op geschreven staat dat s zelfzorg niet egoïstisch is

Voor jezelf zorgen is niet egoïstisch

Zelfzorg loont. De belangrijkste relatie is die met jezelf.

Vergeet je jezelf? Dan kan je ook niet voluit voor anderen zorgen en loop je constant jezelf voorbij. Als jij wel goed voor jezelf zorgt, dan heeft dit een positieve invloed op je eigen welzijn en ook op je relaties met anderen. 

Doe me een plezier, en stel jezelf eens even de vraag wanneer jij voor het laatst bewust de tijd genomen hebt om iets leuks voor jezelf te doen? Moet je daar lang over nadenken? Dan wordt het de hoogste tijd!

Onderaan geef ik een aantal tips hoe je lichamelijk, emotioneel, mentaal, … aan zelfzorg kan doen. 

Probeer het uit en spreek me er volgende keer gerust over aan.

Een aantal tips om aan zelfzorg te doen zoals lichamelijk, emotioneel en mentaal

Over mij

Ik ben zelf op zoek gegaan naar antwoorden, door veel te lezen en me te verdiepen in het onderwerp trauma’s.

Ik volgde een opleiding tot coach en traumatherapeut en mag mezelf ondertussen ook brainspotting therapeut noemen.

Laatste berichten

Hoe kan ik jou als ondernemer helpen bij je transformatie en/of groei? Graag deel ik mijn inzichten en interessante tips.

Ilke
Verherstraeten

Wat kan jouw groei doen versterken?

Ontdek de ontbrekende schakel!

Het gratis e-book wordt naar je e-mailadres verzonden.