Het Logo van Oogverbindend in het wit zonder tekst

Business Brein: Strategisch uitblinken met Brainspotting

Wil je het beste uit jezelf halen en een duidelijke richting geven aan je zakelijke onderneming? Heb je soms het gevoel dat je te druk bent met zaken die niet echt bijdragen aan je succes? Ben je nieuwsgierig naar wat jou drijft en hoe je jouw talenten optimaal kan inzetten ?

Krijg inzichten in hoe je jouw oneindige potentieel maximaal kan benutten.

Onze workshop ‘Business Brein: Strategisch uitblinken met Brainspotting’ gaat verder dan alleen effectief functioneren. Het gaat over het ontwikkelen van jouw persoonlijke visie, strategie en bewustzijn. We zullen je leren hoe je brainspotting kunt gebruiken om je mindset te versterken en je focus te optimaliseren. Daarnaast zullen we je begeleiden bij het opstellen van een conceptueel businessplan dat als solide basis dient voor je zakelijke groei.

Deze workshop vereist zelfreflectie, maar biedt ook voortdurende inzichten en eyeopeners. We dagen je uit om controle en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen zakelijke ambities. Leer helder en bewust communiceren en ontdek hoe je je persoonlijke visie in de zakelijke wereld kunt realiseren.

Wij geloven dat persoonlijk leiderschap en een doelgerichte mindset de sleutel zijn tot zakelijk succes. Doe met ons mee en bereid je voor op een transformatieve reis naar grotere prestaties en een heldere zakelijke koers.

Iets voor jou

Onze workshop ‘Business Brein: Strategisch Uitblinken met Brainspotting’ is speciaal ontworpen voor ondernemers en managers die de next level willen bereiken, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Als de beperkingen van het glazen plafond je in de weg staan en je verlangt naar concrete actie, dan is deze workshop precies wat je nodig hebt.

Ondernemers en Start-ups: Deze groep heeft behoefte aan strategische inzichten en de mogelijkheid om hun zakelijke plannen te versterken. Ze willen hun zakelijke doelen verwezenlijken en kunnen profiteren van een verbeterde mindset en strategische focus. Zij willen de next level bereiken zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Zij weten dat de beperkingen van hun glazen plafond hen in de weg staan en dat enkel concrete actie hen vooruit helpt.

Zakelijke Leiders en Managers: Hogere leidinggevenden en managers kunnen profiteren van de workshop om hun leiderschapsvaardigheden te versterken, heldere strategieën te ontwikkelen en hun teams effectiever te leiden.

Resultaat

In deze workshop bieden we je de sleutels tot zelfinzicht, de kracht om je huidige landschap te begrijpen en de visie om je gewenste landschap te schetsen, zowel in je persoonlijke leven als in je zakelijke onderneming. Maar dat is nog niet alles. We gaan verder dan dat. We begeleiden je om een sprankelende conceptstrategie te ontwikkelen die je helpt je doelen te bereiken.

Word de architect van je eigen toekomst. Stap in deze bruisende workshop en laat je leiden naar de schitterende resultaten die je verdient. Het begint bij brainspotting.

Organisatoren

Ilke Verherstraeten

Brainspotting expert en groeimentor. Ik help je om jouw oneindige potentieel maximaal te benutten.

Eugène Kuisch

No-nonsense businesscoach die ondernemers, directies en teams in beweging brengt. Groei, impact en resultaat.

Praktische Informatie

Hier vind je alle belangrijke informatie terug die je zou moeten weten voor je inschrijfd

Doorlooptijd

1 Dag

Tijden

6 December
Van 9:30 uur tot 17:00 uur,
Inloop vanaf 09.00u

Voorzieningen

Drank, versnaperingen en lunch zijn inbegrepen

Aantal deelnemers

Maximaal 10

Locatie

Wijndomein Vigna
Turnhoutsebaan 600
2110 Wijnegem

Deelnameprijs

€ 695,- excl. BTW, uw inschrijving is pas bevestigd na betaling van de deelnameprijs.

Schrijf je in voor onze workshop

Hoe kan ik jou als ondernemer helpen bij je transformatie en/of groei? Graag deel ik mijn inzichten en interessante tips.

Ilke
Verherstraeten

Wat kan jouw groei doen versterken?

Ontdek de ontbrekende schakel!

Het gratis e-book wordt naar je e-mailadres verzonden.