Het Logo van Oogverbindend in het wit zonder tekst

Boekbespreking ik ben een eiland

"Ik ben een eiland" is een autobiografisch boek geschreven door Tamsin Calidas. Het vertelt het verhaal van de auteur en haar man die hun drukke leven in Londen verlaten om op een afgelegen eiland in de Schotse Hebriden te gaan wonen.

Ik ben een eiland, Tamsin Calidas

Zelden las ik een betere roman als deze.

“Ik ben een eiland” is een autobiografisch boek geschreven door Tamsin Calidas. Het vertelt het verhaal van de auteur en haar man die hun drukke leven in Londen verlaten om op een afgelegen eiland in de Schotse Hebriden te gaan wonen. Het boek beschrijft hun ervaringen en uitdagingen bij het aanpassen aan het leven op het afgelegen eiland, waar ze worden geconfronteerd met harde weersomstandigheden, eenzaamheid en de strijd om hun droom te verwezenlijken.

De auteur schrijft openhartig over de emotionele tol van het verlaten van hun oude leven en het proberen te integreren in een kleine, hechte gemeenschap. Ze deelt haar innerlijke strijd, worstelingen met haar gezondheid en persoonlijke groei terwijl ze zichzelf opnieuw uitvindt op het eiland.

“Ik ben een eiland” wordt geprezen om de eerlijke en poëtische schrijfstijl van de auteur, die de lezers meeneemt op een meeslepende reis door de wilde natuur en de diepten van menselijke emoties. Het boek biedt een diepgaande reflectie over het vinden van betekenis en acceptatie in een uitdagende omgeving.

Recensenten en lezers hebben het boek geprezen vanwege de rauwe eerlijkheid, de prachtige beschrijvingen van de natuur en het vermogen van de auteur om haar emotionele reis met de lezers te delen. Het boek wordt vaak aanbevolen aan lezers die geïnteresseerd zijn in memoires, reisverhalen en persoonlijke ontwikkeling.

Over mij

Ik ben zelf op zoek gegaan naar antwoorden, door veel te lezen en me te verdiepen in het onderwerp trauma’s.

Ik volgde een opleiding tot coach en traumatherapeut en mag mezelf ondertussen ook brainspotting therapeut noemen.

Laatste berichten

Hoe kan ik jou als ondernemer helpen bij je transformatie en/of groei? Graag deel ik mijn inzichten en interessante tips.

Ilke
Verherstraeten

Wat kan jouw groei doen versterken?

Ontdek de ontbrekende schakel!

Het gratis e-book wordt naar je e-mailadres verzonden.