Het Logo van Oogverbindend in het wit zonder tekst

Boekbespreking: Flow en de kunst van het zakendoen

Jan Bommerez is een Belgische auteur en spreker die zich richt op persoonlijke groei, leiderschap en zakelijke transformatie. Hij heeft verschillende boeken geschreven, waaronder het boek "Flow en de kunst van het zakendoen: Een nieuwe visie op leiderschap, ondernemerschap en innovatie".

Flow en de kunst van het zakendoen, Jan Bommerez

In dit boek verkent Jan Bommerez het concept van flow en hoe het kan worden toegepast in zakelijke contexten om meer succesvol, innovatief en vervuld te zijn.

In “Flow en de kunst van het zakendoen” presenteert Bommerez het idee dat wanneer individuen en organisaties in een staat van flow verkeren, ze beter in staat zijn om hun potentieel te realiseren en succesvol te zijn. Flow wordt vaak omschreven als een toestand waarin iemand volledig opgaat in een activiteit, waarbij tijd lijkt te vervagen en prestaties en plezier samenkomen.

De auteur onderzoekt hoe leiderschap, ondernemerschap en innovatie kunnen worden versterkt door het cultiveren van een flowcultuur binnen een organisatie. Hij bespreekt hoe het stimuleren van creativiteit, autonomie en betrokkenheid bij medewerkers kan leiden tot een grotere productiviteit en voldoening.

Dit boek was één van de eerste ‘business boeken’  die ik las. Jan doet ook veel onderzoek naar het loslaten van trauma. Via facebook of linkedin kan je hem volgen onder ‘Jan Bommerez’ of de pagina ‘loslaten’

Over mij

Ik ben zelf op zoek gegaan naar antwoorden, door veel te lezen en me te verdiepen in het onderwerp trauma’s.

Ik volgde een opleiding tot coach en traumatherapeut en mag mezelf ondertussen ook brainspotting therapeut noemen.

Laatste berichten

Hoe kan ik jou als ondernemer helpen bij je transformatie en/of groei? Graag deel ik mijn inzichten en interessante tips.

Ilke
Verherstraeten

Wat kan jouw groei doen versterken?

Ontdek de ontbrekende schakel!

Het gratis e-book wordt naar je e-mailadres verzonden.