Het Logo van Oogverbindend in het wit zonder tekst

Boekbespreking Loslaten

In "Loslaten: De weg naar overgave" bespreekt Hawkins de ideeën en technieken om emotionele blokkades en belemmeringen in ons leven los te laten.

Loslaten, de weg naar overgave Van David R. Hawkins

Hij legt uit dat onze emotionele reacties op gebeurtenissen in ons leven ons kunnen beperken en ons vasthouden in negatieve patronen. Door bewust los te laten, kunnen we deze blokkades opheffen en ons openstellen voor innerlijke vrede, vreugde en vrijheid.

Het boek behandelt verschillende aspecten van loslaten, zoals het loslaten van emotionele pijn, negatieve overtuigingen en identificaties met het ego. Hawkins introduceert ook de techniek van het verhogen van de bewustzijnsniveaus, waarbij hij gebruikmaakt van een schaal van emotionele frequenties, die hij ook in zijn andere werken heeft beschreven.

Hij bespreekt hoe het cultiveren van deugden zoals liefde, compassie en acceptatie ons kan helpen om los te laten en hogere bewustzijnsniveaus te bereiken. Hawkins moedigt de lezers aan om zich over te geven aan een hogere macht en het universum te vertrouwen, wat volgens hem leidt tot diepgaande transformatie en spirituele groei.

“Loslaten: De weg naar overgave” is een praktisch boek dat de lezer voorziet van inzichten, oefeningen en technieken om los te laten en innerlijke vrede en vrijheid te ervaren. Het combineert psychologische en spirituele perspectieven om een holistische benadering van persoonlijke groei te bieden. Het boek wordt over het algemeen gewaardeerd om zijn diepgang, helderheid en toepasbaarheid in het dagelijks leven.

Jammer dat het boek, voorlopig althans, enkel in het Engels te verkrijgen is.

Over mij

Ik ben zelf op zoek gegaan naar antwoorden, door veel te lezen en me te verdiepen in het onderwerp trauma’s.

Ik volgde een opleiding tot coach en traumatherapeut en mag mezelf ondertussen ook brainspotting therapeut noemen.

Laatste berichten

Hoe kan ik jou als ondernemer helpen bij je transformatie en/of groei? Graag deel ik mijn inzichten en interessante tips.

Ilke
Verherstraeten

Wat kan jouw groei doen versterken?

Ontdek de ontbrekende schakel!

Het gratis e-book wordt naar je e-mailadres verzonden.